SSS-tour käynnistyy 17.5.

2.5.2018

Saimaa Senior Scramble, tuttavallisemmin SSS-tour, käynnistyy loistavassa kunnossa jo viime viikolla olleella Rantasalmi Golfin kentällä. Kentän väylät olivat kuivia ja alkoivat jo vihertää. Ja jos väylät vihersivät niin greenit olivat kaikki jo kauttaaltaan tasaisen vihreitä. Kenttä tulee olemaan melkoisella varmuudella kesäkunnossa kisapäivänä.

Rantasalmen 9-reikäisellä kentällä kisa pelataan kahtena yhteislähtönä aamu- ja iltapäivällä. KarG:n pelaajat sijoitetaan pitkämatkalaisina klo 14:00 alkavaan iltapäivän lähtöön.

SSS-tour on hieman uudistunut tulevaan kauteen. SSS-tourin kilpailuihin voivat jatkossa osallistua myös ko. vuonna 50 vuotta täyttävät miehet, kun aikaisemmin ikäraja oli 55v. Mieskilpailijoiden 50-54 vuotta pelattava tii on valkoinen, ellei kenttäolosuhteet edellytä toisin. Ts. jos kentällä ei ole takatiitä, niin ko. ryhmä pelaa keltaisilta. 75v. täyttäneet miehet pelaavat totutusti punaisilta.
Kokonaiskilpailuun huomioidaan neljän parhaan kilpailun yhteistulos aikaisemman 3 sijasta.
Kilpailumaksu on hieman noussut, se on nyt 45€:a, ja ko. korotus on siirretty sellaisenaan rahapalkintoihin. Kilpailumaksu sisältää edellisvuosien tapaan keittolounaan.

Tourilta on poistunut kaksi seuraa, mutta vastaavasti tullut kaksi uutta ja mielenkiintoista kenttää mukaan: PuulaGolf ja Holiday Club Saimaa. Näihin kumpaankin pääsee tutustumaan jo tämän kesän aikana SSS-tourin kisoissa.

SSS-tourilla on omat sivut KartanoGolfin sivuilla: http://www.kartanogolf.fi/Suomi/ssstour2018 , josta läytyy mm. kisakalenteri ja tulokset. Myös facessa löytyy sivut osoitteessa: www.facebook.com/SSSgolftour.

Ilmottautua voi hallilla olevaan listaan tai puhelimitse Urpo Varikselle puh. 0500 124 665.

Tästä löytyy kisakutsu ja tästä kisasäännöt.

mjt

Ajankohtaista