Seniorien 3. puttikisa

26.3. pidettyihin, kolmansiin seniorien puttikisaan, osallistui yksitoista pelaajaa. Itse kisa koostui edellisien kisojen tapaan 18 reiän puttikierroksesta ja kymmenestä tarkkuusputista, jossa putattu pallo piti saada eri etäisyyksiltä ja –suunnista puttikuppiin. 18 reiän kierroksen selvittivät parhaiten Martti Tolvanen +1 tuloksella ja Urpo Varis ja Eelis Hyvärinen tuloksella +2 kentän par-tuloksesta.

 Jos 18-reiän rata oli vaikea, niin sitä oli myös Urpon laatima tarkkuusputtirata. Kymmenestä putista parhaaseen neljän putin upotukseen onnistuivat; Leena Westman, Teuvo Kosonen, Paavo Pulkkinen, Eero Pölönen ja Eelis Hyvärinen, joka näin ollen varmisti itselleen kisan voiton -2 tuloksella. Martti, Paavo ja Urpo olivat tarkkuusputtien jälkeen tasatilanteessa -1. Sijat 2-4 ratkaistiin näin ollen jatkorei’illä. Paavo ja Martti pudottivat Urpon 1. väylällä tekemällä siihen birdiet. 2. väylä koitui taas Paavon kohtaloksi, 1. putti lipsahti liian kauas reiästä ja tulokseksi bogey. Martin varmistellessa itselleen ko. väylältä par-tuloksen, kisan lopulliseksi järjestykseksi tuli: Eelis, Martti, Paavo ja Urpo. Kisan sponsoroinnista ja palkinnoista vastasi tällä kertaa Mauri Vihonen, josta suuret kiitokset.

Kaikkien, talven aikana kisoihin osallistuneiden, kesken arvottiin Matti Sokkasen lahjoittama puinen, kuksa-tyylinen snapsilasisarja, jonka voitti Väinö Sahlman.

mjt

2kuva 3kisa.JPG

Ajankohtaista