Naisten omakustanteinen pelimatka

8.7.2016


KarG naistoimikunta ei järjestä tänä vuonna yhteistä pelimatkaa. Kartoitan tässä kuitenkin, että löytyisiköhän lähtijöitä omatoimiselle ja omakustanteiselle pelireissulle.  

Tässä kaksi vaihtoehtoa (toinen on päiväreissu lähikentälle ja toinen yöreissu vähän kauemmaksi).  

1. päiväreissu vaihtoehdot 

Päiväreissulle lähdetään omilla autoilla ja polttoainekustannukset yms. kustannukset jaetaan lähtijöiden kesken (n. 10 euroa/hlö). 

tai 

2. yöreissu 13.-14.08.2016 

Yöreissuun lähdetään myös omilla autoilla ja kustannukset jaetaan lähtijöiden kesken. Lisäksi kustannuksia tulee majoittumisesta (kustannukset yhteensä n. 200 euroa/hlö- karkea arvio).   

Jos kiinnostusta löytyy, niin ota NOPEASTI yhteyttä allekirjoittaneeseen!!  Ilmoita samalla minkä reissun kannalla olet ja onko käytössäsi autoa. Peurunka Golf:ssa olevaan parikisaan on jo ilmoittautuneita, joten jos tämä yöreissu toteutuu, niin kisaan pitäisi ilmoittautua pikaisesti!!  

Ilmoittautumisia otan vastaan 17.7.2016 asti, jonka jälkeen katsotaan  montako olisi mukaan lähdössä ja varaukset tehdään vasta sitten.  Olisi mukavaa, jos saisimme reissuun mahdollisimman paljon naisia ☺ Tervetulleita ovat myös muiden seurojen jäsenet!  


AURINKOISTA KESÄÄ  


t. Kirsi Pirinen p. 040-767 3880

Ajankohtaista