Hiihtotapahtuma Kontioniemessä keräsi paikalle satakunta osallistujaa

20.3.2017

Lauantaina 18.3. pidettiin talvinen hiihtorieha. Idean siihen antoivat Jenni ja Mikko Varis. Toiminnanjohtaja Mika Kupiainen oli pyytänyt Kontiolahden liikuntavastaavilta apua latujen teossa. Yhteistyön hedelmänä syntyi ykkös- ja kakkosväylille 200 metrin karkkilatu ja takaysille 2 km haastava kuntolatu.

Pulkkamäki oli tampattu ysin greenin läheisyydestä notkelmaan. Jos veti lapsensa sieltä ylös juosten, niin siinä tuli hiki ja syke nousi maksimiin. Ladun varteen tehtiin myös iglu. Sitä kävivät ihmettelemässä kaikki osallistujat ja lapsista se oli kiva leikkipaikka.

Ravintoloitsija oli aukaissut klubin ravintolan ja pihalla paistettiin makkaraa. Puttigreenin vieressä oli Jari Vaaralan hommaama fresbeekori, joka osoittautui maalina sietämättömän vaikeaksi ainakin allekirjoittaneelle. Jukka Keto ylläpiti tuota rastia ja hän taisi olla paras heittäjäkin.

Pekka Soila oli isännöimässä proshopia ja toinen Pekka, Hiltunen sukujaan, voiteli suksia huoltohallilla kilpahiihtäjän ammattitaidolla.  On tunnustettava, että nuoskakelilläkin sukset luistavat, jos tietää, kuinka suksenpohjia pitää käsitellä.

Ilahduttavaa oli huomata monen perheen tulleen lastensa kanssa paikalle. Meidän klubimme on hieno tukikohta monenlaiselle tapahtumalle, kunhan vain saadaan ihmiset innostumaan ja liikkeelle oikeaan aikaan. Todettiin, että klubista saataisiin Suomen hienoin hiihtomaja viikonloppujen ajaksi, jos vain Kontioniemen ladut kulkisivat sen läheltä.

Lämmin kiitos kaikille talkoolaisille ja teille, jotka olitte mukana tässä tässä talvisessa koitoksessa.

Seuraavaksi aurataan puttigreeni vapaaksi lumesta, jotta pääsemme harjoittelemaan ulkona lähipelin metkuja.

 

Terveisin

Karelia Golfin puheenjohtaja

Kimmo Kotro

Ajankohtaista