Reikäpelien tilanne 30.7.2018

Broman Cup.pdf

Ilmakangas Cup.pdf

Lakka Cup.pdf

Perhemalja.pdf

Pelit ovat edenneet hyvin, mutta muistakaa edelleen sopia pelejä ja pelata aktiivisesti niin saadaan tämänkin vuoden Mestarit selville!

 

Broman Cup:

Yläpuolella kaaviota on puolivälieräparit selvillä. Toni Laakkonen vs Scott Milne ja Jussi Hietava vs Teuvo Kosunen. Molemmista peleistä on odotettavissa aikamoisia trillereiltä!

Alapuoli kaaviota on aavistuksen perässä, mutta Harri Leppänen odottelee vastustajaa pelistä Juuso Itälä vs Marko Tolvanen ja Mikko Varis odottelee Sami Kuronen vs Eetu Taivainen pelin tuloksia. Vastikään P18 Suomen mestaruuden voittanut Taivainen voidaankin asettaa hieman ennakkosuosikin asemaan tässä kaaviossa, mutta paljon on pelejä jäljellä!

Ilmakangas Cup:

Naiset ovat jälleen miehiä sähäkämpiä pelaamaan matseja ja täällä ollaan jo finaalivaiheessa. Matsi tulemaan mielenkiintoinen kun Tiina Ilmakangas kohtaa Eila Ilmakankaan Ilmakangas Cupin finaalissa! 

Lakka Cup:

Välieräparit ovat selvillä: Eero Väänänen vs Jaakko Eskman ja toisella puolella kaaviota löytyy Pasi Heikkinen vs Arto Solaranta.

Perhemalja:

Harri ja June Weckman ovat napanneet joukkueensa jo välieriin ja heitä vastaan asettuu kovempaakin kovempi Harri & Emilia Leppänen. Toisella puolella kaaviota Jyri Kauppinen & Mirka Turunen ovat selvittäneet tiensä jo finaaliin ja odottavat välierän tulosta!

Tsemppiä kaikille peleihin!

Ajankohtaista