Reikäpelien tilanne 19.7.2018

Broman Cup.pdf

Ilmakangas Cup.pdf

Lakka Cup.pdf

PerheMalja.pdf

Pelit ovat edenneet hyvin, mutta muistakaa edelleen sopia pelejä ja pelata aktiivisesti niin saadaan tämänkin vuoden Mestarit selville!

 

Broman Cup:

3 pelaajaa on taistellut tiensä jo 8 parhaan joukkoon. Toni Laakkonen, Jussi Hietava ja Harri Leppänen ovat jo varmistaneet taivaspaikkansa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan matsien kehittymistä! 

Ilmakangas Cup:

Naiset ovat jälleen miehiä sähäkämpiä pelaamaan matseja ja täällä ollaan jo finaalivaiheessa. Matsi tulemaan mielenkiintoinen kun Tiina Ilmakangas kohtaa Eila Ilmakankaan Ilmakangas Cupin finaalissa! 

Lakka Cup:

Pelaajia on enää 9 jäljellä! Usko Roivas ja Pasi Heikkinen mittelevät vielä viimeisestä paikasta kahdeksan joukkoon. Muut taisteluparit ovat: Teuvo Kosunen / Eero Väänänen,  Jukka Tiihonen / Jaakko Eskman, Urpo Varis / Usko tai Pasi ja viimeisenä taisteluparina Ari Markkanen / Arto Solaranta. 

Perhemalja:

Harri ja June Weckman ovat napanneet joukkueensa jo välieriin ja he odottelevat aktiivisesti milloin muut parit etenevät kohti neljän parhaan parin joukkoa. Muut parivaljakot ovat: Mika Simonen & Oona Simonen vs Harri Leppänen & Emilia Leppänen, Jyri Kauppinen & Mirka Turunen vs Matti Huovinen & Miika Huovinen ja viimeisenä taisteluparina Marko Hirvonen & Jutta Hirvonen vs Liisu Balk & Roosa Balk.

Tsemppiä kaikille peleihin!

Ajankohtaista