Kontioniemen Majorit, uutta 2018!

5.6.2018

Kesällä 2018 kilpailutoimikunta edelleen kehittää kilpailukalenteriamme ja kilpailujamme. Yksi kesän isoimmista uudistuksista on varmasti Kontioniemen Majorit.

Mitä ovat Kontioniemen Majorit?

Kontioniemen Majorit ovat 5 kesän aikana pelattavaa yksilökilpailua. Normaaliin tapaan kilpailuissa jaetaan aina kilpailukohtaiset palkinnot, mutta luvassa on myös paljon muuta mukavaa kesän ajalle.

Mitä muuta tarkoitatte?

Majoreissa pelataan lisäksi kesän aikana yhteiskilpailu. Viidestä osakilpailusta 4 parasta otetaan huomioon yhteiskilpailun tuloksia laskettaessa. Luvassa on mm. parhaiten pärjänneille paikkoja kesällä 2019 pelattavaan seuraotteluun, Ryder Kannuun, sekä tietenkin hyviä palkintoja tasoituksellisissa sarjoissa parhaiten pelanneille. Kaikkiin kilpailuihin ei siis ole pakko osallistua, mutta aikuispelaajille on nyt myös myynnissä ”major-passi”: 5 kilpailua yhteishintaan 85€ (kausikorttilaiset), 200€ (KarG jäsenet) ja 250€ vieraat. Major-passilla lisäksi ilmainen harjoittelu (poletti) ennen kilpailua!

Onko luvassa mitään muuta uutta Major-kilpailuissa?

Kyllä! Tarkoituksenamme on uudistaa kilpailutapahtumiamme. Kuten jo mainittua, Major-passilla myös harjoittelu ennen kierrosta sisältyy kilpailumaksuun. Lisäksi kisojen aikana ja niiden jälkeen on luvassa aivan uudenlaista hauskaa tekemistä ja kokemista. Avoimiin kilpailuihimme on aiemminkin sisältynyt keittolounas Klubiravintolassa kierroksen jälkeen. Nyt luvassa on myös mukavaa tekemistä, kilpailuita sekä tarjouksia myös kilpailun jälkeen. Kisapäivinä kannattaa siis olla paikalla ja osallistua, kenties päivän ja kesän päätteeksi palkintokaappia komistaa uudenlaiset palkinnot ja muistot.

Milloin kisataan?

Major kilpailuista ensimmäinen, GolfTrio Open pelataan lauantaina 9.6. Tervetuloa mukaan! Kaikki majorit päivämäärineen:

1. Major GolfTrio Open 9.6.

2. Major Ilovaari Open 7.7.

3. Major Kontiolahti Open 21.7.

4. Major Lähi-Tapiola Open 12.8.

5. Major K-Market Ilomantsi Open 26.8.

 

Tervetuloa mukaan!

Karelia Golfin kilpailutoimikunta sekä kisaisännät

Ajankohtaista