Elli Open 2.7.2016 – kisaajat säteilivät kilpaa kelin kanssa

Helmi-keli, upeita iloisia kisaajia ja värikkäitä tuloksia. Näin voitaisiin luonnehtia tämän kertaista Elli Openia Höytiäisen rantamaisemissa. Yhtä varmasti, jos OKR:issa sääherra on keskimäärin aina pahalla päällä, Elli Openissa hän osaa vastaavasti käyttäytyä. Niin myös tänä vuonna, jolloin kisaan lähteneet 35 Karelian Elliä saivat nautittavakseen yhden tähän asti kesän huikeimmasta pelikelistä, jossa Maraboukin notkeni mansikan päällä vauhdilla ellei varaansa pitänyt.
Yhteislähtönä toteutetussa Ellissä miteltiin paremmuutta neljässä eri kategoriassa. Pb-sarjaan 36,1-54 oli uskaltautunut vain Nikkonen Marita, joka näin ollen kellisti vastustajansa jo ykköstiillä. Pb-sarjan 18,1-36 voittotaistelu oli vastaavasti sähköinen ja todella tasokas aina viimeiselle rei’älle asti. Kolmanneksi itsensä naputteli pistein 38 Mustonen Tuula. Samalla pistepotilla, mutta pienemmällä slopella hopiaa vuoli Kiljunen Minna. Ykköseksi liihotteli hienolla pistemäärällä 39 Kellberg Minna, joten selkeästi edukseen esiintynyt kärkikolmikko paranteli samalla tasoituksiaankin tyylikkäästi.
LP-sarjassa tehtiin myös tyylikästä jälkeä, vaikka ihannetulos jäikin tulevaisuuden pelejä odottelemaan. Kolmanneksi taiteili slopen turvin Ilmakangas Tiina tuloksella 76. Toiselle tilalle itsensä järjesteli Eklund Wilhelmiina tuloksella 74. Kultaa ja mirhamia pääsi suitsuttamaan lyönnin paremmalla noteerauksella 73 Pirinen Kirsi. Parhaasta scratch-tuloksesta ja näin ollen vuoden 2016 Karelian Elliksi kruunattiin ”Wili” Eklund netoten totaalilyöntejä tyylikkäästi neljä yli kentän ihanteen eli 76.
Todella hienoa oli seurata sitä iloisuutta, mutta keskittynyttä, silti erittäin rentoa kisafiilistä tämän vuoden Elli Openissa. Me muut voimme vain ottaa oppia tästä tyylikkäästä asiallisuudesta, joka on käsin kosketeltavaa Ellien keskuudessa.

Kiitos Ellit!
Saha

Ajankohtaista