Aikuisten golfopetukset käynnistyvät!

29.11.2016

Matalan kynnyksen harjoituksia:

Senioriaamut joka keskiviikko klo 8-10 30.11. alkaen

Midasten harjoitukset sunnuntaisin klo 11-12 4.12. alkaen

Harjoitukset 5€/kerta KarG jäsenille, hallin kausimaksulla ilmaisia!

Matalan kynnyksen ryhmämme eivät edellytä ilmoittautumista. Paikalle voi saapua kerran tai vaikka joka viikko. Maksu suoritetaan hallin kassaan ja maksu sisältää hallin käyttömaksun kyseiselle päivälle. Harjoituksissa luvassa mielekästä tekemistä hallin tarjoamissa tiloissa sekä vinkkejä parempaan harjoitteluun ja pelaamiseen!


Aikuisten valmennusryhmät talvikaudella 2016-17:

Meiltä on kyselty pidempikestoisia valmennusryhmiä myös aikuisille pelaajille. Vastaamme pyyntöönne ja esittelemme Karelia Golfin aikuisvalmennusryhmät talvikaudelle 2016-17!

Harjoitusryhmien tarkoituksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja hauskalla tavalla sekä tarjota mielekästä ja johdonmukaista tekemistä kohti parempia golftuloksia. Harjoitusryhmien lähtökohtana on koota n. 4-5 suunnilleen samalla pelitasolla pelaavaa henkilöä harjoitusryhmään. Ryhmiä käynnistetään kysynnän mukaan ja nk. ”omista” harjoitusryhmistä voitte tiedustella opettajina toimivilta Akilta ja Tonilta.

Ilmoittautukaa mukaan ryhmiin ja valmennuksiin alta löytyvällä ilmoittautumiskaavakkeelta. Osa harjoitusryhmistä starttaa toimintansa joulukuun alusta, osa tammikuusta/myöhemmin keväältä. Harjoitusryhmiä on kolmea eri kestoa: 15 kertaa, 10 kertaa sekä 6 kertaa.

Aikuisvalmennusten ryhmät sekä hinnasto:

Ryhmät u80 = tavoitteena pelata kierroksia parhaimmillaan/toistuvasti alle 80 lyöntiä. Myös kovemmat tavoitteet mahdollisia. Suositusharjoitusmäärät: 15 tai 10 harjoitusta.

Ryhmät u90 = tavoitteena pelata kierroksia parhaimmillaan/toistuvasti alle 90 lyöntiä. ”Bogey-vauhti”, hcp 18. Mitä se vaatii ja kuinka pelata tasaisesti hyviä, mukavia kierroksia?

Ryhmät u100 = tavoitteena pelata kierroksia parhaimmillaan/toistuvasti alle 100 lyöntiä. Kenties olet juuri aloittanut golfin, kenties olet pelannut jo pidempäänkin mutta edelleen maaginen sadan lyönnin rajapyykki on saavuttamatta. Kenties haluat saada lyöntiisi sopivasti lisää mittaa ja varmuutta, että pelirohkeutesi kasvaa.

Hinnat määräytyvät ryhmän harjoituskertojen mukaan:

15 kertaa = 150€ (Mehtimäen Golfhallin kausimaksulla), 300€ muuten (sisältäen hallin kausimaksun)

10 kertaa = 120€ (Mehtimäen Golfhallin kausimaksulla), 220€ muuten

6 kertaa = 75€ (Mehtimäen Golfhallin kausimaksulla), 135€ muuten

Nyt siis ilmoittautumaan mukaan harjoituksiin alta löytyvällä kaavakkeella. Kaikki harjoitusryhmät sisältävät lisäksi starttipalaverin, jossa sovitaan ryhmäkohtaiset tarkemmat harjoitusaikataulut sisältöineen. Tervetuloa mukaan edustuspelaajat sekä vasta-alkajat!

Huom! Kaikki ryhmät AINOASTAAN Karelia Golfin jäsenille! Muiden seurojen jäsenille tarjoamme ainoastaan yksityistunteja.


Täältä linkin kautta pääset ilmoittautumaan harjoitusryhmiimme!


Ajankohtaista