Yhteystiedot

Pankakuja 3
80130 Joensuu

Caddiemaster
puh 010 666 9045

Koulu-golf liikuttaa Karelia Golfissa!

Karelia Golf tarjoaa liikunnallisia mahdollisuuksia läpi vuoden! Kesäiset toimpisteemme Pilkonpuisto Golfilla (Pankakuja 3, Joensuu) ja Kontiolahdella (Vaskiportintie 7, Kontioniemi) sekä talvihallimme Mehtimäellä takaavat laadukkaat liikuntapaikat satoi tahi paistoi! Hallimme toimii myös varapaikkana, joten perumisia ei tarvitse tehdä varausten suhteen heikommallakaan säällä.

Golfia pystymme vetämään kaiken ikäisille aina ykkösluokkalaisista lukiolaisiin saakka ja lisäksi kokeneet ohjaajamme (pro Aki Keronen ja assistant pro Toni Laakkonen) hoitavat ryhmän ohjaamisen jolloin opettajille jää myös aikaa kokeilla lajia yhdessä oppilaiden kanssa. Tunnit voidaan suunnitella yksittäisinä tunteina, "Koulu-golf päivinä" tai isompina kokonaisuuksina (kursseina) aina green cardin suorittamiseen saakka.

Muistakaa myös Footgolf-Pilkonpuistossa!

Huikean hauska Footgolf-ratamme palvelee myös koululaisryhmiä! Lisätiedot ja ohjeet Footgolfin pelaamisesta löydätte täältä.


Hinnat koululaisryhmille:

10€/oppilas (Karelia Golfin ohjaajalla), 5€/oppilas (omalla ohjaajalla).

Yhteistyökouluille: 5€/oppilas (ohjattuna), 2€/oppilas (ilman ohjausta).

Footgolf: 2€/oppilas omilla palloilla ja ohjauksella, 5€/oppilas Karelia Golfin palloilla ja ohjauksella

Hinnat sisältävät aina tilat sekä välineistön (mailat ja pallot) ja sopimuksen mukaan myös osaavan ohjauksen.

 

Mikäli koulunne haluaa yhteistyökouluksi (paljon ryhmiä, jatkuva vuosittainen yhteistyö, yms.), niin ottakaa rohkeasti yhteyttä Akiin tai Toniin!

 

Varaukset ja ohjausten sopimiset:

Aki Keronen, toimisto@kareliagolf.fi/puh. 0503025933

Toni Laakkonen, junioripaallikko@kareliagolf.fi/puh. 0400259944

 

Myös työporukoiden tutustumiset ja tyky-päivät järjestettävissä!

Karelia Golf järjestää myös erilaisia aikuisryhmien tapahtumia ja tutustumisia. Karelia Golfin tiloissa Kontioniemessä tai Pilkonpuistossa voitte tutustua lajiin oikeilla välineillä ohjauksen kera, ja onnistuupa tutustumisen yhteyteen vaikkapa ruokailu tai pieni kahvihetkikin. Mikäli olette siis suunnittelemassa virkistys- tai tyky-tapahtumia, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan teidän ryhmällenne sopiva tapahtuma!

Tervetuloa kokeilemaan!