Wihosen Juskon kulmarauta kuumin K-Market Ilomantsin helmikuun (vol 3/5) puttikisassa

22.2.2016

Järjestyksessään kauden kolmas puttereiden esiinmarssitus veti Mehtimäen golf-pyhättöön muutamaa innokasta vaille täyden rosterin tutkimaan ratamestari-Kerosen helmikuista luovuutta. Luovuus oli ollut todellakin huipussaan. Erittäin haastavaksi luonnehdittu kokonaisuus johdatti useammankin suorituksen kerhoon nimeltä ”Ute på gården”. Miinuksille pääseminen jäi monelle haaveeksi. Onneksi tätä haavetta voi Hirvos-Mikkokin yrittää saavuttaa vielä kuukauden päivät, vaikka ehkä kisan showmaisimmista säkityksistä tämä ”rallikuski” vastasikin.

Kisan terävin kärki kuoriutui massasta kuitenkin tyylikkäästi edukseen. Poudiumille oli tunkeutumassa useampikin säkittäjä, mutta kolmehan sinne vain mahtuu. Pronssisen Plussa-kortin itselleen lirutteli  Kerin skini-kolaajanakin tunnettu Laakkos-Toni. Hymy-patsasta ei mestari neljä alle suorituksestaan itselleen luovuttanut, mutta ehkäpä se Ilomantsin K-Marketin tuore leipä tekköö ihmeitä.

Kisa voitosta säilyi mielenkiintoisena aina viimeisille väylille asti. Vaaralan Jarpan aamupäivän rauhallisuutta huokuvan suorituksen viisi alle oli määrä kestää maaliin asti. Yksi herra oli kuitenkin ns. iltavuorossa asiasta eri mieltä. Wihos Juskon kulmarauta teki työtä käskettyä paukutellen taululle komean luvun pakkasella huimat seitsemän. Kisan lopetus oli muuta toista kuin erään korealaisen viikonlopun ET:lla. 36 reikä tyylitellen ykkösellä pönttöön, kädet ilmaan ja säkitys videona someen. Työnimellä ”Operaatio Karelian golffareiden putti kuntoon”-teema tuottaa selkeästi makeaa hedelmää heti projektin alkumetreillä. Vain taivas on rajana, koska herran putti oli ns. parsittu kasaan kuluvan viikon keskiviikkona. Erittäin tyylikästä ja tehokasta.

Hattu kourassa sisätiloissa -terveisin

Saha

 

Helmikuun puttikisan tulokset

-7 Jusko Wihonen

-5 Jari Vaarala

-4 Toni Laakkonen, Janne Taivainen

-3 Mikael Kotro

-2 Kasperi Kuusisto, Arttu Vipuveräjä

E Jussi Hietava, Antti Muinonen

+1 Harri Weckman, Mikko Varis, Linda Laatikainen, Mauri Vihonen

+2 Juha Marola, Teuvo Kosunen, Juha-Pekka Pirhonen

+4 Jukka Keto, Martti Tolvanen, Jari-Pekka Holopainen

+5 Mikko Hirvonen

+6 Urpo Varis, Rolle Turunen, Pertti Mutanen

+7 Kai Kastinen

+8 Jori Sinkko, Jussi Pulkka

Ajankohtaista