Toni Laakkosesta uusi Aluetuomari ja 3-tason koulutus valmis!

Seuran junioripäällikkönä toimiva Toni Laakkonen sai suoritettua 11.-12.3 viikonloppuna Peuramaalla järjestetyn Aluetuomari kurssin. Tonin pistemäärä tentissä oli 81 / 100. Hyväksytyn Aluetuomari statuksen raja on 72 / 100, joka on selkeästi enemmän mitä Seuratuomari kurssilla. Aluetuomarina on mahdollisuus olla aputuomarina Liiton alueellisissa kilpailuissa ja lähialueen seurojen kilpailuissa.

Suurin anti Tonin mukaan kurssista oli lisä tietämys sääntöihin ja aito mielenkiinto erilaisiin tilanteisiin ja niistä oppiminen. Sääntötuntemuksella voi säästää golfkierroksen aikana todella monta lyöntiä, jos malttaa hetkeksi pysähtyä ja miettiä mahdolliset ratkaisut, eikä vain pistä silmiä kiinni ja totea, että enemmän sitä on ilmaa tuolla puiden seassa mitä niitä runkoja.

KareliaGolf on kutsunut myös Jari Koivusalon kouluttamaan uusia seuratuomareita Joensuuhun, josta lisätietoja täältä!

Aluetuomari kurssilla oli mukana myös Jukka Keto ja Juha-Pekka Pirhonen, joiden pisteet (66 ja 64) jäivät harmittavan lähelle Aluetuomari statusta. Molemmat olivat myös sitä mieltä, että kurssilla läpikäydyt säännöt tuovat lisämahdollisuuksia kesän peleihin.

Toni on myös suorittanut hyväksytysti Golfliiton 3-tason koulutuksen. Koulutus käsitti neljä 5 päivän lähijaksoa Vierumäellä, etätehtäviä jaksojen välissä, toimimista PGA-pron alaisuudessa, tuntien suunnittelua & vetämistä ja tapahtuman järjestäminen. Toni sai 3-tason koulutuksen valmiiksi viime syyskuussa. Paras anti kurssissa oli ehdottomasti loistava ryhmä ja tutustuminen muutamaan uuteen opettavaan ammattilaiseen. ''Verkostoituminen on nykypäivää ja onneksi pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan'' ja ''Voin kysyä kurssikavereilta erilaisista opetusasioista tai toimivista malleista ennenkuin otamme täällä jotain uutta käyttöön'' - Toni summaa kurssin antia ja tarkoitusta. Isona asiana oli myös tutustuminen PGA Pro Jouni Simanaisen työskentelyyn pääkaupunkiseudulla, jossa Jouni toimii Ruuhikoski Golfissa, Nordcenterissä ja Season Golf Academyssä valmentajana.

-KarG

 

Toni.jpg

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista