Tarina tällä kertaa Ryder Kannun valtiaaksi,  kotietu jälleen valttia.

22.9.2017

Karelia Golf lähti puolustamaan perinteisen Ryder Kannun voittoa Tarinaan la 9.9. Vanhalla Tarinalla pelattuun otteluun. Karelia Golfia edusti 12:sta miehestä ja 8:sta naisesta koostuva joukkue. Ennakolta katsottuna tasoitusten perusteella Tarina oli selkeä ennakkosuosikki ja tämä korostui varsinkin naisten sekä junioreiden osalta. 

Perinteisesti Ryder Kannussa kotietu on ollut merkittävä ja niin myös tälläkin kertaa, sen verran selkeät Tarinan voittolukemat olivat. Tämän vuoden kisa oli jo 20 kerta, kun kisaa käytiin ja voitot ovat nyt Tarinalle niukasti 11-9.

Tämän vuoden kisa ratkesi jo hyvissä ajoin, kun paripelien jälkeen tilanne oli murskaavasti 9-1 Tarinan hyväksi ja Karelian ainoan pisteen toi pari Atte Solaranta/Mikko Varis selkein 5/4 lukemin.

Iltapäivän singleissä ainoat voitot toivat vierasjoukkueella Eila Ilmakangas 6/5, Maire Peltonen 2/1, Jenni Varis 6/5, Teuvo Kosunen, Atte Solaranta 1/0 ja Mikko Varis 6/4. 

Tasapeleihin eli puolikkaaseen pisteeseen ylsivät Veijo Heikkinen, Toni Laakkonen ja Heikki Rosenius.

Loppulukemat 21,5-8,5 ovat selkeät, mutta tuloksia tutkimalla huomaa, että monessa parissa ja singlessä tilanne ratkesi vasta viimeisellä reiällä Tarinan hyväksi, joten pienestä jäi kiinni monessa ottelussa. Kahden vuoden päästä jälleen jatketaan Kontioniemessä ja tavoite on, että kannu palaa jälleen "kotiinsa". 

 

Atte Solaranta

Ajankohtaista