Nea Heikkinen ja Aleksi Linden voittajiksi Finnair Junior Tourilla Kontioniemessä

8.7.2016

Finnair Junior Tourin kaksipäiväinen kilpailu Kontioniemen golfkentällä saatiin päätökseen keskiviikkona. Koko kilpailun ajan kisaajien esityksiä hankaloitti vaihteleva sää sateineen ja ukkoskuuroineen.

Niistä huolimatta junioreiden valtakunnallisen pääkiertueen kauden kuudes osakilpailu onnistui järjestelyiltään hienosti pelaajien viihtyessä hyväkuntoisella kentällä. Myös tulostasoltaan talkoovoimin läpi viety kilpailu nousi lopulta hyväksi. Karelia Golfin nuoret pelaajat eivät tällä kertaa onnistuneet kotikentällään hätyyttelemään kärkitiloja.

 

Tyttöjen sarjassa aikaisemmin Karelia Golfia edustanut Nea Heikkinen pelasi entisellä kotikentällään ylivoimaiseen voittoon. Kierrostuloksilla 71 ja 76 nykyisin Kuusankosken Koski-Golfin väreissä kisaava Heikkinen jätti seurakaverinsa Krista Junkkarin tuloksilla 78 ja 79 kymmenen lyönnin päähän. - Oli kiva pelata taas tutulla kentällä, iloinen voittaja jutteli. Karelia Golfin Roosa Balk oli Karelia Golfin pelaajista paras saavuttaessaan 12:nnen sijan kierroksillaan 85 ja 87. Linda Laatikaisen kohtalona oli jättää kisa kesken ikävän sairastumisen johdosta.

Poikien sarjassa voittajaksi golfasi kisan yksi ennakkosuosikeista Porin Golfkerhon Aleksi Linden. Porilaisen lyönti kulki vaihtelevassa säässä mallikkaasti ja kierrokset 69 ja 73 (-2) toivat ansaitun ykköstilan. Kullo Golf Klubin Alex Hietala nousi kakkoseksi kaksi lyöntiä jääneenä (71 ja 73). Karelia Golfin Konsta Hyttinen pelasi mallikkaasti molemmat kisapäivät ja sijoittui kisassa jaetulle 12:nnelle tilalle tuloksillaan 73 ja 77. Kasperi Kuusiston nimi löytyy tulosluettelosta sijalta 17. Joensuulaisen kierrokset sujuivat tuloksilla 76 ja 76. Muista kareliagolfilaisista tulokset 77 ja 81 koonnut Patrik Wrange oli 41:s ja Jusko Wihonen sijalla 46 (78 ja 81).

 Finnair Junior Tour jatkuu seuraavan kerran kolmen viikon kuluttua Ypäjällä Loimijoki Golfin kentällä.

 

Janne Kivihalme

Kontiolahti

 

Ajankohtaista