Midin matkassa 2/7 - St. Laurence Golf Kalkki-Petteri 11.-12.6.2016

Variksen Mikon liito vaivaisen lyönnin päähän cutista

Mikon matka Mid-tourilla suutautui kauden toisessa osakisassa Lohjalle, jossa lienee suurempi vaara kompastua käsipalloon, tai paremminkin handbolliin. Nyt oli kuitenkin tarkoitus hallita kolopalloa, jota yrittämään oli taasen kokoontunut valtakunnan Mid-kerma vahvistettuna Challenge Tour pelaaja Jaakko Mäkitalolla. St. Laurencen Kalkki-Petterille, jonka nimenluontiprosessin illan pituudesta ja hauskuudesta allekirjanneella on vain villi arvaus.

Perjantainen harjoituskierros antoi luvan odottaa hyvää tekemistä itse kisaan. Kentän pituus asettaa oman haasteensa tekemiseen, jos draiverin metreistä ei nauttimaan pääse. Lääniä K-P:lla on hyvin niin väylillä kuin greeneillä, mutta pitkältä lähestyttäessä puttiin jää metrejä aikalailla. ”Karelian Stensonin” lauantain kisakierros oli perushyvää rakennusta, mutta potentiaalisten börö-paikkojen luominen oli vaikeaa. Harmittava tupla väylälle nro kahdeksan sekä ehkä vielä harmittavampi bogi-junassa tuksuttelu kierroksen loppuun (16-18) jäivät hampaankoloon muuten varsin solidissa kokonaisuudessa. Tulos 82 antoi mahdollisuuden painia läpi cutista sunnuntaille, mutta tällä kertaa harmikseen se olisi vaatinut yhden lyönnin paremman suoritteen. Kenttä piti pinteessään kaikkia kisaajia. Nimimiehistä mainitakseni Sandelin Mixu nettosi lauantaina 81 kihausta ja CT-heppu Mäkitalon Jasu kiersi kaksi kierrosta yhden yli ihanteen. Ainoana pakkaselle taisteli Piltzin Mihu yhteistuloksella -1, jolla irtosi Lohjalta ykkös-poudium.

Ekassa kisassa midi-konkarin suusta kuultua: "MIDI-mies on tasan niin hyvä golffari kuin rahalla saa"

-terveisin

Saha

 

“Karelian Stenson” kommentoi Lohjan reissuaan seuraavasti:

Perjantain harjoituskierroksen(76) jälkeen oli kyllä odotukset korkealla, mutta lauantaina ei sitten askel osunut aivan keskelle lankkua. Tulos 82 ei ole tuolle kentälle missään nimessä huono, mutta varsinkin lähipeliin jäi nyt parannettavaa. Kisapäiväksi nousi navakka tuuli, joka tuntui kentällä olevan aina vastaan. Se toi omat hankaluutensa tälläiselle nallipyssylle varsinkin noille yli neljäsataa metrisille par nelosille. Eihän se mitenkään optimi tilanne ole, kun avauksen jälkeen on vielä rapiat 200 metriä lipulle. Paljon jää lähipelin varaan, jotta pareja voisi pelastaa. Kierroksen alku sekä loppu noudatteli samaa rataa eli bogijuna puksutteli tasaisen tappavasti. Myös yksi kiintiö tupla sinne mahtui kunnon sekoilujen jälkeen, kun pöröjä ei vastaavasti tullut yhtään paikkaamaan niin tulos on tuo. Treeniä nyt alle, jotta löytyisi edes viime syksyn karsintojen pituudet draiviin niin bogitkin vähenee. Samassa ryhmässä pelannut Kristian Tammivuori pommitti sellaisia 300 metrin avauksia ja pelasi upeasti -2, joten näin ainakin läheltä mitä huippugolf vaatii. Positiivista on se, että jos itselle sattuu hyvä päivä peräti kisassa, niin täällä voi hyvinkin vielä pärjätä. Onneksi tätä ei tarvitse pitkään märehtiä, kun kisoja tulee mukavaan tahtiin eli Honda-open, Tahkon joukkue sm-kisat ja vielä Midien lyöntipeli-SM jotka kaikki ovat kuukauden sisällä.”


Ajankohtaista