Kontioniemen Klubi sekä kenttä kesäviheriöin auki lauantaina 2.5.!

28.4.2015

Kontioniemen kenttä avataan kesäviheriöin lauantaina 2.5.! Samalla avataan Kontioniemen Klubi normaaliin tapaan käyttöön ja pääsemme käynnistämään kesäkauden 2015 oikein täydellä teholla. Klubi palvelee näin alkukeväästä klo 9-19. Tervetuloa avaamaan kautta myös Kontioniemen osalta!

Tällä hetkellä kentällä tehdään kiireisesti kesään valmistavia töitä (kentän hiekoituksia, yms.), mutta kaiken kaikkiaan kenttä vaikuttaa talvehtineen mukavasti ja lauantaina päästäänkin avaamaan samalla jo myös kaikki viheriöt.

Nyt on siis vielä hyvin muutama päivä aikaa hoitaa myös peliasiat kuntoon. Jäsen- sekä kausipelimaksujen osalta olkaa yhteyksissä Mikaan (toiminnanjohtaja@kareliagolf.fi) tai Akiin (toimisto@kareliagolf.fi), niin ollaan kaikki valmiina kauteen hyvissä ajoin!

Jäsenkorttien postituksessa oli tapahtunut pientä viivästystä, osa korteista on jo perillä, osa on vielä lähdössä postissa liikenteeseen. Viimeisetkin jäsenkortit ovat viimeisen tiedon mukaan saapumassa tällä viikolla perille, joten kesä voi saapua rauhassa.

Ajankohtaista