Kesä alkaa Karelia Golfissa!

14.4.2016

Kesä saapuu Karelia Golfiin! Tästä päivästä alkaen on Pilkonpuiston range avoinna. Palloautomaatti on käytössä, joten pallojen kerääminen on tästä lähtien kielletty. Käytössä on vain ladattavat Solo kortit, poletit ja kolikot. Vanhemmat polettikortit eivät enää käy.

Harjoittelukäytössä on koko range sekä lähipelialue puttigreenejä myöten. Muistetaan kuitenkin, että jäisellä nurmella pelaaminen on kielletty. Par3 kenttä saataneen auki viikon kuluessa, kenttämestari Aki Martikainen tiedottaa asiasta myöhemmin. Samoin Kontioniemen range avattaneen ensi viikon aikana, viikon loppupuolella. Avaus Kontioniemessä kuitenkin lumitilanteen mukaan, vielä on lunta n. puolella rangea. Muita ajankohtaisia tiedotteita kenttämestarilta voitte lukea Kenttämestarin palstalta.

 

Pilkonpuisto Golf Cafe avaa ovensa viikonloppuna!

Tervetuloa avaamaan golfkautta Pilkonpuistoon viikonloppuna. Golf Cafe palvelee asiakkaitaan viikonloppuna molempina päivinä klo 12.00-17.00. Tervetuloa nauttimaan avajaisviikonloppuna kahvi&karjalan piirakka munavoilla yhteishintaan 3€!

Pilkonpuisto Golf Cafen ohella pidämme viikonloppuna auki myös Mehtimäen Golfhallia. Lisäksi ensi viikolla Golfhalli palvelee asiakkaitaan maanantaina-torstaina normaalein aukioloajoin. Pilkonpuisto Golf Cafe avaa ovensa jälleen perjantaina 22.4. jolloin tarkoitus on päästä avaamaan myös Pilkonpuiston par3-kenttää. Tällöin kahvila avoinna pe-su klo 12.00-19.00.

Ladattavat polettikorttimme ovat myynnissä Pilkonpuisto Golf Cafessa viikonloppuna ja maanantaista torstaihin Mehtimäen Golfhallilla. Kausikorttien osalta voitte olla yhteydessä toiminnanjohtaja Mika Kupiaiseen (toiminnanjohtaja@kareliagolf.fi). Lisäksi Pilkonpuiston kausikortit ovat ostettavissa Pilkonpuisto Golf Cafesta.

 

Olemme avoinna:

Mehtimäen Golfhalli:

21.4. saakka normaalein aukioloajoin.

Pilkonpuisto:

Rangen pallokone päivittäin klo 6.00-22.00.

Pilkonpuisto Golf Cafe 16.-17.4. klo 12.00-17.00 ja 22.-24.4. klo 12.00-19.00. Jatkon aukioloajoista tiedotamme myöhemmin.

 

Ajankohtaista