Kontiolahti Golf Oy:n yhtiökokous sekä Karelia Golf Ry:n syyskokous tiistaina 27.11.

9.10.2018

Kesäkausi alkaa olla ohi ja perinteiset syksyn kokoukset lähestyvät jälleen. Tervetuloa kuuntelemaan kuulumisia kuluneen vuoden toiminnasta sekä vaikuttamaan yhteiseen tulevaisuuteemme Kontiolahti Golf Oy:n yhtiökokouksessa (osakkeenomistajat) sekä Karelia Golf Ry:n syyskokouksessa (Karelia Golf Ry:n jäsenet). Alta löydätte tietoja mitä kaikkea on luvassa, sekä ohjeet kaikille teille, ketkä olette kiinnostuneita hallitustason toiminnasta yhteisössämme.

 

Karelia Golf Ry:n puheenjohtaja vaihtuu

Karelia Golf Ry:n puheenjohtajana on toiminut edelliset 2 vuotta Kimmo Kotro. Aika aikaansa kutakin ja tänä syksynä on aika valita uusi puheenjohtaja. Kimmon omin sanoin:

"Tervehdys Lehmosta.

Kohta taas kokoustellaan. Marraskuun lopulla tempaistaan Karelia Golf ry:n syyskokous reippaasti ja riemumielellä. Seuran hallitukseen tulee paljon muutoksia, sillä useampi pitkäaikainen hallituksen jäsen luopuu paikastaan.

Jättäydyn itsekin pois puheenjohtajan tehtävästä. Ja teen sen hyvällä mielellä.

Oli vuosi 1999, kun ensi kerran osallistuin muuten kuin pelaajana seuran toimintaan. Esikoispoikamme Mikael Kotro alkoi pelata enemmän silloisella aluetourilla. Olin koko ajan kentällä ja taisi olla Seppo Mustonen, joka pyysi minua mukaan junioritoimikuntaan. Suostuin luonnollisesti, koska toimikunnassa kaikki olivat samalla asialla. Halusimme viedä eteenpäin seuran junioritoimintaa ja organisoida mahdollisimman fiksusti kilpailumatkat.

Alkoivat vuodet ensin Mikaelia ja heti kohta Matias Kotroakin kuljettaen Itä-Suomen juniorikiertueille. Tuota jatkui hieman yli kymmenen kesää. Talvisin olivat vielä aluevalmennukset Vierumäellä, jonne kokoontuivat idän hyvät kilpajuniorit.

Näihin poikien kilpailumatkoihin liittyivät myöhemmin uudet roolit seurassamme ja Suomen Golfliitossa.

Nyt marraskuussa tulee iloisesti täyteen 20 vuotta eri tehtävissä. On sopiva hetki luopua ja valita seuraamme uusi puheenjohtaja.

Oman pelin kehittäminen on jäänyt toisarvoiseksi. Se ottaa päähän, että lähipeli on edelleen kurjaa. Sen lisäksi Mikael lyö palloa 60 metriä pidemmälle kuin isänsä ja Matiaskin 40 metriä kauemmas.

Ymmärrän hyvin, että ikä tuo rajoitteensa. Mutta ei vielä! Ensi kesänä, kun kohta aikaa jää enemmän, teen jumppaliikkeitä ja venyttelen hetken ennen kierrokselle lähtöä. Äsken mainitut etumatkat alkavat kaveta, niin uskon. Ja lähipeliin panostan ankarasti. Jos näet bunkkereista nousevan jatkuvan hiekkapölyn ensi kesänä, niin siellähän on Kotron Kimmo.

Tavoitteenaan päästä kuopasta pois - riippumatta siitä, jääkö golfpallo sinne edelleen.

Loppusanoina vielä ...

Seura on kasvanut ja se on kehittynyt useita vuosia peräkkäin. Karelia Golf on tänään yksi Pohjois-Karjalan merkittävimmistä urheiluseuroista. Kontioniemen kenttä on Suomen kenttien joukossa ainutlaatuinen kaunotar. Karelia Golf tuottaa Suomeen ja Eurooppaan kovan tason kilpapelaajia. Seuran jäsenet ovat intohimoisia omassa harrastamisessaan. Näin pitääkin olla.

Kiitos läheisille työtovereilleni, toimitusjohtaja Mika Kupiaiselle, toiminnanjohtaja Aki Keroselle, Oy:n puheenjohtaja Marko Tolvaselle ja kapteenillemme Lauri Penttiselle. Yhteistyömme ei olisi voinut toimia sujuvammin.

Seuran vapaaehtoisia ahertajia on kymmenittäin. Kiitän sydämestäni Teitä kaikkia, jotka olette malttaneet käyttää vapaa-aikaanne meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.

On ollut suuri kunnia saada toimia kaksi vuotta Karelia Golf ry:n puheenjohtajana

Kimmo Kotro"

Karelia Golfin väki kiittää Kimmoa hienosta puheenjohtajakaudesta ja toivoo Kimmon ehtivän jatkossakin olla aktiivinen osa seuran toimintaa niin Vinkki-illoissa kuin monissa muissa tapahtumissa!

 

Karelia Golf Ry:n syyskokous

Karelia Golf Ry:n vastaa pääasiassa seuraamme (jäseniä) koskevista asioista ja toiminnoista.

Hallitus vastaa operatiivisesta toiminnasta yhdessä toimikuntien sekä seuran toiminnanjohtajan kanssa. Toimikuntien kokoonpanot vaihtelevat tarpeiden mukaan. Toimikunta työstä saatte lisäinfoa seuran nettisivuilta, toimikuntien puheenjohtajilta tai seuran toiminnanjohtajalta.

Seuran hallituksen jäsenet valitaan aina kolmeksi vuodeksi kerrallaan, pois lukien puheenjohtaja, joka valitaan vuodeksi kerrallaan.

Karelia Golf Ry:n hallitus vuonna 2018:

Kimmo Kotro (puheenjohtaja), Jussi Hietava, Kaija Partanen, Lauri Penttinen, Marko Tolvanen, Päivi Vaarala, Martti Varis, Mikko Varis ja Mauri Vihonen. Hallituksesta erosi kesken kauden Heikki Poutiainen.

 

Syyskokouksessa valitaan uusi seuran puheenjohtaja, hallitus sekä ladykapteeni

 

Hallituksessa v. 2019 jatkavat edelleen:

Jussi Hietava (valittu 2017 syyskokouksessa)

Kaija Partanen (valittu 2017 syyskokouksessa)

Lauri Penttinen (valittu 2017 syyskokouksessa)

Martti Varis (valittu 2016 syyskokouksessa)

Mikko Varis (valittu 2016 syyskokouksessa)

Mauri Vihonen (valittu 2016 syyskokouksessa)

 

Erovuoroisia hallituksen jäseniä ovat:

Heikki Poutiainen (erosi hallituskauden aikana)

Päivi Vaarala (ei jatkamassa)

Lisäksi seuran hallituksesta on jäämässä pois Marko Tolvanen työkiireiden takia. Hänen paikalleen valitaan uusi jäsen.

 

Lisäksi avoinna ovat tulevassa syyskokouksessa:

 

Oletko kiinnostunut tai tiedätkö hyvän ehdokkaan seuramme toimintaa kehittämään?

Kaikki nämä vastuualueet ovat avoinna ja odottavat uusia innokkaita tekijöitä. Ehdokkaaksi tehtäviin voi ilmoittautua etukäteen Karelia Golfin toiminnanjohtaja Aki Keroselle (toimisto@kareliagolf.fi, puh. 0503025933) tai alta löytyvällä kaavakkeella. Kaavakkeen lisäksi lisätietoja/kuvaa voi lähettää toiminnanjohtajan sähköpostiosoitteeseen.

Aiemmista vuosista poiketen halukkaat esitellään Karelia Golfin nettisivuilla, jotta kaikki seuran jäsenet pääsevät heihin tutustumaan. Lisäksi erovuorossa olevat voidaan valita myös jatkokaudelle. Ehdolle ilmoittautuneiden nimet ja mahdolliset esittelyt julkaistaan 12.11. nettisivuillamme. Luonnollisesti myös paikan päällä voidaan ehdottaa jäseniä ehdolle puheenjohtajaksi tai hallitukseen ilman etukäteisesittelyä.

Mikäli ehdokkaalla on jotain erityisosaamisen aloja, toivomme ehdokkaiden tuovan näitä osaamisalojaan esille esittelyssään. Mm. ympäristöasioiden tuntemusta, talous- tai lakiosaamista tai muita vastaavia osaamisenaloja on hyvä tuoda esiin jo omassa hakemuksessaan.


 Seuran (Ry) puheenjohtaja
 Seuran hallituksen jäsenyys
 Ladykapteenin tehtävä
 

Tervetuloa vaikuttamaan!

Nyt jokaisella seuramme jäsenellä ja kenttäyhtiömme osakkeenomistajalla on siis erinomainen mahdollisuus vaikuttaa golfyhteisömme tulevaisuuteen.

Tule siis paikalle Sokos Hotel Kimmelille keskustelemaan, ehdottamaan, kannattamaan ja äänestämään seurallemme ja yhtiöllemme tärkeistä henkilövalinnoista.

 

Kontiolahti Golf Oy:n yhtiökokous 27.11 klo 18.00

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus on toinen golfyhteisömme peruspilareista. Oy:n hallitus (osakkeenomistajat) vastaa golfyhteisössämme kaikkeen omaisuuteen, kuten kenttään, klubiin ja niiden hoitoon liittyvistä asioista.

 

 

Yhteisöä perustettaessa tavoitteena oli, että mikään ulkopuolinen taho pysty valtaamaan yhtiötä – ei myöskään valtakirjojen kautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhtiökokouksissa suurinta äänivaltaa käyttävät aina suurimmat osakkeen omistajat: Karelia Golf Ry ja Kontiolahden kunta.

 

 

Karelia Golf ry:n syyskokous 27.11 klo 19.00

 

Tarkemman kokouskutsun esityslistoineen julkaisemme kokouksen alla.

Ajankohtaista