Elokuun ajankohtaiset Karelia Golfin jäsenille

7.8.2018

Kesä alkaa kääntyä elokuulle, mutta kuten monena vuonna aiemminkin ovat elo- ja syyskuu kenties kesän parhaita pelikelejä golfin kannalta. Elokuun alkamisen myötä muistutamme jäseniämme myös muutamasta ajankohtaisesta asiasta:

1) Pelaaja Ensin -jäsenkysely

- heinäkuun lopun kyselyyn voi vielä vastata kenelle tuo sähköpostiin tullut, toivomme tietenkin mahdollisimman paljon palautetta tekemisestämme.

- viimeinen ja kolmas osa kyselystä lähtee viimeisellä osalle jäsenistämme syyskuun lopulla

2) Karelia Golfin mestisviikonloppu 18.-19.8.2018!

- Seuran mestisviikonloppu kutsuu kasaan kaikki jäsenemme viikonlopun kestävien kilpailuiden merkeissä!

- mestaruudet ratkotaan tasoituksettomissa sarjoissa (naisten ja miesten lyöntipelit) sekä tasoituksellisissa sarjoissa (Klubimestaruudet)

- kaikki mestaruuskilpailut ovat Karelia Golfin jäsenille ilmaisia! Tarkemmat kilpailuohjeet kilpailuiden kutsuista, ilmoittautumiset normaaliin tapaan NexGolfissa tai Caddiemasterille (0106669040).

3) Carelia Grillin tuotearvonnat kauden päättäjäisissä, osallistu vielä elo-syyskuussa

Meillä on myös ilo ilmoittaa ei yhdestä, vaan kahdesta erillisestä jäsen/kausipelaaja-arvonnasta! Tuore yhteistyökumppanimme Carelia Grill on tuonut komeat tulisijat näytille Kontioniemen Klubille sekä Pilkonpuiston kahvilalle. Kauden päättäjäisissä nämä tulisijat päätyvät onnelliseen kotiin jäsentemme/pelaajiemme luo. Miten pääsette osallistumaan?

Vaihtoehto 1: ole kausipelaaja.

Niin helppoa se on. Kontioniemen n. 1000€ arvoinen Carelia Grill 9K-80 Korkea Karelia edition arvotaan kaikkien kausipelaajiemme kesken. Kausimaksuja on vielä mahdollisuus hyödyntää loppukaudelle, joten ollaan aktiivisia ja kenties onni suosii rohkeaa.

Vaihtoehto 2: hanki jäsenkamppanjassamme uusi jäsen seuralle.

Pilkonpuiston kahvilalla sijaitseva Carelia Grill A-Fire on suositushinnaltaan 395€ maksava tulisija, joka matkaa arvonnassa "Kummipelaajana" elo-/syyskuun jäsenkampanjan aikana toimineen jäsenemme kotiin.

Ohjaa siis tuttusi green card -kurssien kautta Karelia Golfin uudeksi jäseneksi ja olet mukana arvonnassa. Ennen green card -kurssia voitte käydä vaikka yhdessä palloja lyömässä keskiviikon ilmaisisa Golfmaistiaisissa. Lisätiedot kursseista ja uusien jäsenten etuuksista saatte Golfmaistiaisissa tai muutoin Akilta (toimisto@kareliagolf.fi/0503025933) kysymällä!

4) Junioriharjoituksissa avoimet ovet elokuun loppuun

- Karelia Golfin junioriryhmät jatkavat kesän harjoituksiaan elokuun loppuun saakka

- elokuun ajan harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki Karelia Golfin juniorijäsenet! Tervetuloa hakemaan ilmaista oppia ja tutustumaan muihin golfia harrastaviin junioreihin sekä valmenajiimme ja ohjaajiimme!

 

Lisäksi luvassa mm. Major-kisojen sarjasta 4. ja 5. osakilpailu (Lähi-Tapiola Open sekä K-Market Ilomantsi Open) sekä joka viikko mahdollisuuksia oman pelin ja lyömisen kehittämiseen golfopetuksemme parissa. Ajankohtaiset kilpailu- sekä golfopetuksen tiedot löydätte aina viikkotiedotteistamme.

 

Mukavaa elokuuta kaikille Karelia Golfin jäsenille sekä vierailijoillemme toivotellen, Karelia Golfin väki

Ajankohtaista