Ehdokkaiden esittelyjä Karelia Golf Ry:n syyskokouksen 2018 osalta

12.11.2018

Karelia Golf Ry:n syyskokous pidetään tiistaina 27.11. Seuran syyskokouksesta sekä Kontiolahti Golf Oy:n yhtiökokouksesta on tiedotettu aiemmin täällä.

Samaisessa uutisessamme oli mahdollisuus seuratoiminnasta kiinnostuneilla jäsenillämme asettautua ehdolle syyskokoukseen. Seuran puheenjohtajaksi on tullut tähän mennessä 1 hakemus (monille kilpailuista ja tapahtumista, erityisesti talvisten senioriaamujen aamujumpasta tuttu Eero Mönkkönen), ja lisäksi 3 muuta hakemusta on saapunut seuran hallituksen jäseniksi (Mervi Holopainen, Jukka Keto ja Reijo Ruokonen). Ehdokkaiden esittelyitä pääsette lukemaan alempaa. Muistutamme samalla, että kaikki päätökset hallituksen kokoonpanosta sekä puheenjohtajasta tekee syyskokous, ja mahdollisuus ehdolle asettumiseen on edelleen olemassa.

12.11.2018 Karelia Golf Ry:n hallitus

 

 

Ilmoittautuneet ehdokkaat Karelia Golf Ry:n puheenjohtajaksi:

Eero Mönkkönen

"Hyvin kentällä viihtyvänä golfarina intressini seuran ja kentän kehittämisen suhteen lienevät melko yhteneväiset monien muiden paljon pelaavien KarGlaisten kanssa. HTK-tutkinnon – sivuaineena Liiketalous – myötä olen saanut laki- ja talousosaamista, joista uskoakseni on hyötyä seuran puheenjohtajan tehtävässä."

Eero Mönkkönen

Ilmoittautuneet ehdokkaat Karelia Golf Ry:n hallituksen jäseniksi:

Mervi Holopainen

”Olen biologi, joka on harrastanut golfia lähes 20 vuotta. Golfin pariin minut veti juniori, jota piti kuljettaa Kontioniemeen. Golf on minulle kuntoilua, uusien ihmisten tapaamista ja jossain määrin itsensä haastamista. Vaikka osallistun satunnaisesti kilpailuihin, ne eivät ole minulle tärkein osa golfharrastusta. 

Olen ollut aikaisemmin Karelia Golfin naistoimikunnassa ja nykyisin kenttätoimikunnassa. Järjestötyö on muutenkin tuttua monista yhteyksistä. Haluan vaikuttaa siihen, että golfyhteisö on avoin päätöksenteossaan. Kaikkien erilaisten harrastajien ääni on tärkeää saada kuuluviin. Erityisen tärkeää on rohkaista aloittelevia golfareita mukaan yhteisön toimintaan ja osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, myös kilpailuihin.

Olen osallistunut Karelia Golfin ympäristöselvityksen tekemiseen, joten vahvuuteni on erityisesti ympäristöosaamisessa. Mutta pidän tärkeänä myös korkealla tasoituksella pelaavien harrastajagolfareiden ja naisgolfareiden näkökulmia yhteisömme kehittämisessä. Kentän ympäristöasioista olen käynyt tänä vuonna monia mielenkiintoisia keskusteluja kierrosten lomassa. Jopa yllättävän useat pelaajat ovat omaehtoisesti tuoneet esille tärkeitä seikkoja kenttämme luonnon monimuotoisuuden säilyttämisestä. Kenttämme on erityislaatuinen, monista erilaisista luonnonympäristöistä muodostuva kokonaisuus. Tämä tulee ottaa huomioon myös kentän hoitotoimenpiteissä.

Olen todella pahoillani, etten pääse syyskokoukseen. Olen työmatkalla, lukion opiskelijoiden kanssa tutkimassa Kreetan luonnon maantieteellisiä erityispiirteitä.

Mervi  Holopainen
Lehtori
Joensuun normaalikoulu”

Mervi Holopainen

Jukka Keto

” Valitettavasti olen vuosikokouksen aikaan työmatkalla, joten tässä
muutama sananen itsestäni:

Aloitin pelaamisen vuonna 2011. Toimin jäsenenä klubitoimikunnassa,
kilpailutoimikunnassa sekä osakeyhtiömme hallituksessa. Aika moni
uudempi jäsen tuntee minut Pilkon kentän pelivastaanotoista, joissa
olen ollut mukana säännöllisesti. Muut ehkä muistavat minut
Kontiolahden kentältä kilpailuista, tuomaritehtävistä tai vaan
harjoituskierroksilta. Vaikka osaaminen ja menestys on vaihtelevaa, ei
palo lajiin ole alun huuman jälkeen himmentynyt.

Haluan omalta osaltani varmistaa golffaamisen jatkamisen alueellamme,
nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Mielestäni parhaiten asiaan pystyy
vaikuttamaan olemalla mukana sekä Ry että Oy yhteisessä toiminnassa
omien kykyjen mukaan. Yhteen puhaltavat yhteisöt saavat mainittavia
asioita aikaan. Luonteeltani olen pääasiassa sovitteleva ja
harkitseva.

Työelämässä olen pitkän uran atk-alan ammattilainen ja hoidan isojen
kokonaisuuksien suunnittelua sekä tietoturvaa.

Jos minulla on kunnia tulla valituksi, osallistun tähänkin tehtävään
uteliaan avoimin mielin.

Terveisin

Jukka Keto”

Jukka Keto

Reijo Ruokonen

”Tervehdys Korvatunturilta Karelian Golffarit!

Joulupukki on saanut muutamia puheluita, että pitäisi ehdottaa Ruokosen Repaa seuran puheenjohtajaksi ja/tai hallitukseen.

Pukki tietää, että Reijo on pukkiin nähden juniori ja vasta juuri jäänyt eläkkeelle, eikä oikein vielä tiedä, kuinka aika eläkepäivillä riittää mihinkin, joten annetaan sen puheenjohtajuuden olla. Mutta hallitukseen mies joutaisi ihan hyvin.

Golfarinahan mies ei kummoinen ole, kun ei noin pitkässä ajassa (alkaen 2000) ole tuon paremmaksi pystynyt (HCP 16,7), mutta järjestötoiminnan HCP olisi kohtuullisen alhainen, jos sellaisia jaettaisiin.

Lähes koko työuransa hän on tehnyt liikunnan ja urheilun piirissä:

Luottamustoimiakin on kohtuullisesti liikunnan ja urheilun saralla:

Harrastuksia:

Reijo Ruokonen

Ajankohtaista